Laden van de content... Laadtijd is afhankelijk van je verbindingssnelheid!

Bel ons: 030 - 251 44 22

verbrandingsinstallaties

verbrandingsinstallaties

Witteveen biomassa- en houtverbrandingsinstallaties

Met onze biomassa- en houtverbrandingsinstallaties kunnen timmerbedrijven, aannemers, hout drogerijen, kartonnagefabrieken ect. hun afval gebruiken om op deze manier stroom op te wekken of het bedrijfspand te verwarmen. Er zijn al bedrijven waar geen eigen brandbare afval aanwezig is, maar wel overstappen stappen op biomassa- en houtverbrandingsinstallaties, zoals pluimveebedrijven, tuinbouwbedrijven en zwembaden.

Als u kiest voor deze installaties bespaard u al gauw tot 70% stookkosten en tot wel 35% op uw elektriciteitsrekening. Gebruik uw bedrijfsafval als milieuvriendelijke energie drager en u bespaart flink op energie- stort- en afvoerkosten. Reken direct uit wat u kunt besparen als bedrijf met onze biomassa- en houtverbrandingsinstallaties.

Wij zijn in staat om iedere gasketel om te bouwen zodat u nu ook duurzaam kunt ondernemen.

Voorbeelden van energiedragende afvalproducten zijn:

  • aandachtspunt-kostenbesparen Hout afval
  • aandachtspunt-kostenbesparen Biomassa
  • aandachtspunt-kostenbesparen Kruk
  • aandachtspunt-kostenbesparen Landbouw grassen
  • aandachtspunt-kostenbesparen Olifanten gras
  • aandachtspunt-kostenbesparen Graan

 

Ruimte biomassa- en houtverbrandingsinstallaties

Een veel gehoord argument om niet over te stappen op biomassa- en houtverbrandingsinstallaties is dat het teveel ruimte in beslag neemt. Witteveen Duurzame Energie Opwekking heeft legio creatieve oplossingen. Mocht u binnen geen plek hebben dan bouwen wij hem op uw buiten terrein of desnoods in een zeecontainer. Wij zijn ervan overtuigd dat we met een oplossing komen die minder ruimte in beslag neemt dan uw afvalcontainers.

null

 

Terugverdientijd biomassa- en houtverbrandingsinstallaties

De investering in onze duurzame biosmassa- en houtverbrandingsinstallaties is doorgaans terugverdiend binnen 5 jaar. De levensduur is sterk afhankelijk van het gebruik van de installatie, maar onder normale omstandigheden houden wij 15 tot 20 jaar aan.

 

Voordelen biomassa- en houtverbrandingsinstallaties

aandachtspunt-kostenbesparen Lagere energiekosten; de energiekosten van stroom en gas blijven maar stijgen waardoor hout of biomassa een goedkoop alternatief is.

aandachtspunt-kostenbesparen Minder afhankelijkheid; door over te stappen op hout of biomassa ben je niet meer afhankelijk van een paar energie bedrijven. Hout of biomassa is er in overvloed en er zijn vele aanbieders.

aandachtspunt-kostenbesparen CO2 neutraal; de CO2 die de biomassa- of houtverbrandingsinstallatie uitstoot is gelijk aan een natuurlijk rottingsproces.

aandachtspunt-kostenbesparen Subsidiemogelijkheden; er zijn verschillende instanties die subsidies geven om het gebruik van biomassa -of houtverbrandingsinstallaties te stimuleren.

 

Witteveen duurzame energie opwekking

Witteveen is al bijna 50 jaar erkend installateur in het ontwerpen, bouwen en onderhouden van de biomassa- en houtverbrandingsinstallaties. Samen met de klant zoeken wij naar de meest rendabele oplossing. We denken creatief in het creëren van ruimte. Onze monteurs hebben alle benodigde papieren om de installatie volgens de nieuwste richtlijnen te installeren en te onderhouden. Wij helpen u graag bij het verkrijgen van subsidies en eventuele vergunningen.

Mobiele versie: Ingeschakeld