Laden van de content... Laadtijd is afhankelijk van je verbindingssnelheid!

Bel ons: 030 - 251 44 22

zonnepanelen

Witteveen-zonnepanelen-voor-bedrijven

 

Wij werken op het gebied van zonne-energie samen met een tweetal partners, Solland Solar en…. Wiiteveen staat voor kwaliteit en duurzaamheid, tegen redelijke prijzen. In Solland Solar en ….. hebben wij de ideaal combinatie gevonden om voor onze opdrachtgevers de beste prijs/ kwaliteit verhouding te kunnen aanbieden en een optimaal rendement uit de investering te kunnen halen.

De drieluik, Witteveen, Solland Solar en……. , zorgt al jaren voor een succesformule dat uitblinkt in hoge rendementen, lange levensduur en zeer klantgerichte service.

Solland zonnepanelen

Solland is een Nederlands bedrijf gevestigd in Heerlen. Hier worden de zonnepanelen onder streng kwaliteitstoezicht geproduceerd. De kernwaarde van Solland zijn kwaliteit en veiligheid, dit sluit uitstekend aan bij de kernwaarde van Witteveen. Dit is de reden dat wij voor Solland als onze partner hebben gekozen

Kwaliteit en veiligheid

   • aandachtspunt-kostenbesparen De zonnepanelen worden vervaardigd in ISO gecertificeerde productiefaciliteiten.
   • aandachtspunt-kostenbesparen Conform CE en productcertificatie volgens norm E61215:2005 /IEC61215 e EN61730-2:2007. Al onze monteurs zijn VCA gecertificeerd en hebben cursussen gevolgd bij BDA Dak en gevelopleidingen.
   • aandachtspunt-kostenbesparen Door middel van een zonsimulator wordt elke module gecontroleerd op het elektrische vermogen. Deze resultaten worden door een onafhankelijke instantie gekeurd.
   • aandachtspunt-kostenbesparen Ieder paneel wordt, voordat het in de verpakking gaat, getest op aarding en elektrische isolatie. Hierdoor wordt maximale veiligheid bereikt van de elektrische aansluitingen.

 

Belangrijke kenmerken

 • aandachtspunt-kostenbesparen Duurzaam product van Nederlandse bodem
 • aandachtspunt-kostenbesparen 10 jaar garantie op fabricage en materiaal fouten
 • aandachtspunt-kostenbesparen Gegarandeerde opbrengst van 90% van oorspronkelijk vermogen gedurende de eerste 10 jaar en 80% over een looptijd van 25 jaar.
 • aandachtspunt-kostenbesparen Door het volledig geautomatiseerde lamineerproces hebben onze zonnepanelen een zeer betrouwbare lange levensduur
 • aandachtspunt-kostenbesparen Zeer hoog rendement in energie opbrengst door het gebruik van uniek geavanceerde fotovoltaïsche technologieën.
 • aandachtspunt-kostenbesparen Zeer sterk paneel dankzij het ontwerp van een robuust aluminium frame, uitgevoerd met een afdicht laag dat het laminaat beschermt tegen allerlei weersinvloeden en uitzettingen.
 • aandachtspunt-kostenbesparen Met uiterste zorg gekozen materialen om minimale absorptie in het laminaat te bewerkstelligen en maximale energieopbrengst.
 • aandachtspunt-kostenbesparen Een CE conform product volgens de E61215:2005 /IEC61215 e EN61730-2:2007 normen.

 

Productomschrijving zonnepanelen

Polykristallijne zonnepanelen uit de EL 60-serie worden geproduceerd volgens strikte richtlijnen voor kwaliteit om na installatie constant een hoog rendement te waarborgen en de investering van de klant zo snel mogelijk terug te verdienen. Door een nauwkeurige selectie van de cellen, gebruik te maken van de laatste technologieën bij het productieproces en door de strenge kwaliteitscontrole zijn de modules uit de EL60 serie de beste oplossing voor de huidige PV-systemen. Onze modules zijn ontworpen om zware weersomstandigheden te doorstaan. De modules zijn gecertificeerd op testen die mechanische krachten van wind ( tot 2400 ps) en sneeuw (belastingen tot 5400 pa) kunnen weerstaan. Onze monteurs hebben jaren ervaring in het monteren van dit geweldige systeem en zullen zorgen dat de zonnepanelen bestemd zijn tegen alle weersomstandigheden.

Technische specificaties zonnepanelen

 

 

Mobiele versie: Ingeschakeld