Laden van de content... Laadtijd is afhankelijk van je verbindingssnelheid!

Bel ons: 030 - 251 44 22

Certificeringen

 

Uneto-Vni ondernemersorganisatie

Duurzame-energie-opwekking-lid-van-Uneto-vniWij zijn aangesloten bij UNETO-VNI dit is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de elektrotechnische detailhandel.

Of u nu een moderne led-televisie koopt, een energiezuinige koelkast aanschaft of een nieuwe cv-ketel laat installeren: u rekent op een jarenlang probleemloos gebruik. Dat betekent niet alleen dat het product van uw keuze aan uw kwaliteitseisen moet voldoen. Maar ook dat de installatie en het onderhoud goed zijn geregeld. Als u kiest voor een bedrijf dat lid is van UNETO-VNI, weet u dat het met de garantie en kwaliteit wel goed zit.

Met een bedrijf dat lid is van UNETO-VNI bent u als consument of bedrijf verzekerd van deskundig advies. Installateurs die bij ons zijn aangesloten, weten hoe ze met de juiste installatie uw comfort kunnen verhogen. En ook hoe ze kunnen zorgen voor jarenlang veilig en probleemloos gebruik ervan. Lees hiervoor ook de algemene voorwaarden installerende bedrijven.
Van onze leden in de elektrotechnische detailhandel mag u verwachten dat zij u goed adviseren en beschikken over vakmanschap. De medewerkers houden hun kennis bij en zo zijn ze op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en zijn servicegericht.

Stichting Erkenning Installatiebedrijven

Duurzame-energie-opwekking-SEI-installateurWij zijn SEI-installateurToen in 2007 de Vestigingswet verdwijnt, is het voor opdrachtgevers – consumenten en zakelijke afnemers – lastig om een vakbekwame installateur te onderscheiden van een beunhaas. Met deze erkenning van de SEI kan het installatiebedrijf laten zien dat bij hem in ieder geval de juiste kennis aanwezig is om installatiewerk  uit te voeren.Met name voor het installatiewerk in de bestaande bouw heeft de SEI-erkenning een duidelijke, toegevoegde waarde voor het installatiebedrijf. De ondernemer toont zijn potentiële opdrachtgever dat hij ervaring heeft met het werk, dat hij adequaat opgeleide mensen in dienst heeft en dat zijn kwaliteit met enige regelmaat wordt gecontroleerd.

 


 

Sterkin onafhankelijk keurmerk

Duurzame-energie-opwekking-lid-sterkin-erkend-installateurSterkin is een onafhankelijk keurmerk, dat de aanleg van veilige installaties bevordert.

Als onafhankelijke keurmerk beheert Sterkin de erkenningsregelingen voor elektrotechnische, gastechnische en waterinstallateurs, alsmede voor installateurs van duurzame energie installaties. De door Sterkin erkende installateurs gaan voor kwaliteit! Veilig wonen dankzij de Erkende Sterkin Installateur

Leidingen, meters, kranen, stoppen, relais, een paar oude schoenen en de stofzuiger. Dat is de gemiddelde meterkast in een notedop. Hier komen talloze kubieke meters gas en water en honderden Watts de grond uit. Een bron van energie dus voor het hele huis. Voor wie echter op eigen houtje aan de installatie sleutelt óók een bron van gevaren. Beter kunt u een beroep doen op de erkende Sterkin Installateur. Veiligheid voor alles.

Dat veiligheid niet helemaal vanzelfsprekend is, bevestigt het dagelijkse nieuws. Explosies, brand, vergiftiging, legionella, en zelf sleutelen aan de installatie kunnen nadelige gevolgen hebben. Daarom is het belangrijk dat u tijdig een erkende Sterkin Installateur inschakelt.

Kwaliteitseisen
De erkende Sterkin Installateur voldoet aan de normen en eisen van een erkenningsregeling. Veel professionele gas-, elektra- en waterinstallateurs zijn bij ons aangesloten. De belangrijkste eisen waar een erkende Sterkin Installateur aan moet voldoen hebben betrekking op kennis, meetapparatuur en gereedschappen. Er zijn opleidingseisen vastgesteld én normen voor het gereedschap waarover de installateur moet beschikken. Regelmatig wordt getoetst of de installaties van de erkende Sterkin Installateur voldoen aan de eisen. Dat is een goede reden om voor de erkende Sterkin Installateur te kiezen.


Lean Bouwen

Witteveen-utrecht-bouwen-leanSamen met ons consultingbureau hebben wij onze productieprocessen helemaal afgestemd op Lean bouwen. Al onze medewerkers hebben ervaring met het bouwen volgens de Lean filosofie.

LEAN bouwen staat binnen Witteveen Utrecht voor het creëren van klantwaarde en continue verbetering. Klantwaarde is alles waar de klant voor wil betalen, alles dat direct bijdraagt aan het eindproduct.

Deze denkwijze is afkomstig uit de auto-industrie en heeft voor vele verbeteringen gezorgd op het gebied van kostenverlaging, doorlooptijdverkorting en verbeteracties. Bijvoorbeeld: het efficiënter inrichten van het productieproces door looproutes te verkorten en er voor te zorgen dat de benodigde materialen tijdig op de desbetreffende werkplek aanwezig zijn. De vertaling van deze filosofie naar de bouwwereld heeft de term ‘LEAN bouwen’ in het leven geroepen. De belangrijkste voorwaarden van LEAN bouwen zijn voor ons: verbeteradviezen vanaf de werkvloer doorvoeren, gezamenlijk ontwerpen en ketensamenwerking.

Mobiele versie: Ingeschakeld