Laden van de content... Laadtijd is afhankelijk van je verbindingssnelheid!

Bel ons: 030 - 251 44 22

Biomassa kachels

bespaar-70-procent-met-pallet-kachels

Biomassa en houtverbandingskachels

Biomassa en houtverbrandingskachels heb je in vele varianten. In de basis is de werking hetzelfde, ze verbranden hout of een andere biomassa om energie op te wekken. Wij hebben special voor particulieren een aantal makkelijk toepasbare kachels samengesteld. Grofweg  kunnen we deze in twee groepen verdelen.

  1. 1.De pelletkachels; dit zijn een soort kleine mooi vormgegeven kachels die in de woonkamer kunnen staan en direct een ruimte verwarmen. Hierdoor dalen de stokkosten aanzienlijk.
  2. 2.Pellet boilers/ketels; dit zijn kachels die op iedere standaard cv ketel eenvoudig kunnen worden aangesloten. Deze kachels zorgen voor warm tapwater en warmwater in uw centrale verwarming. Door deze combinatie bespaart u al snel 70% op u stookkosten. U vult de pallet boiler 1x per week en u bespaart heel veel geld.

Deze twee varianten bieden we aan in onze shop.

Echter zijn er nog veel meer variante en toepassingen. Zo leveren wij pelletkachels die een ouderwetse propaan tank totaal kunnen vervangen. Ook hebben wij installaties die stroom opwekken in ons assortiment.

Meer weten bel of mail ons.

 

Mobiele versie: Ingeschakeld