Laden van de content... Laadtijd is afhankelijk van je verbindingssnelheid!

Bel ons: 030 - 251 44 22

Warmtepomp

Bespaar-30-procent-op-gas-met-warmtepomp

Warmtepomp

Met een warmtepomp kun u tot wel 60% besparen op uw energiekosten. Dit is één van de minder bekende kostenbesparende duurzame oplossingen maar zeker niet de minst rendabele. Een warmtepomp is een soort omgekeerde koelkast. In een koelkast wordt warmte aan de binnenkant van het apparaat onttrokken, hierdoor daalt de binnentemperatuur. Een warmtepomp onttrekt warmte uit de lucht, bodem of grondwater en geeft dit af aan radiotoren, vloer en/of wandverwarming.

Speciaal voor particulieren hebben wij de Elga in ons assortiment opgenomen. Dit innovatieve systeem is in 2010 winnaar geworden van de prestigieuze prijs “Het Ei van Columbus”. De Elga is geschikt voor bijna elke standaard woning in Nederland. Bouwkundige aanpassingen en grond gekoppelde bronnen zijn niet nodig.

Het systeem bestaat uit een kleine binnenunit, die je naast ieder HR kunt hangen en kunt koppelen en een kleine buitenunit die de warmte uit de lucht opvangt.

Wat houdt dit innovatieve systeem nu concreet voor u in?

Aandachtspunt-warmptepomp De Elga zorgt op eenvoudige wijze voor een energie besparing van 20%-30%. Dit levert jaarlijks een besparing op van wel € 420,-

Aandachtspunt-warmptepomp Nederland wint zelfs steeds minder gas, hierdoor zullen de gasprijzen blijven stijgen. Dit maakt de Elga voor u alleen maar aantrekkelijker.

Aandachtspunt-warmptepomp De Elga kan verwarmen en koelen, dit zorgt voor een aangename binnentemperatuur het hele jaar door.

Aandachtspunt-warmptepomp De Elga verbetert het energielabel op uw woning.

Bovendien is de Elga volledig in Nederland ontwikkeld en geproduceerd. Hierdoor voldoet het systeem aan alle eisen en is het van de hoogst denkbare kwaliteit.

De Elga is slechts één systeem die wie kunnen aanbieden, er zijn vele varianten en mogelijkheden met warmtepompen. Bel of mail ons, want wij helpen u graag.

 

Mobiele versie: Ingeschakeld