Laden van de content... Laadtijd is afhankelijk van je verbindingssnelheid!

Bel ons: 030 - 251 44 22

Zonnepanelen

Zonnepanelen-van-nederlandse-bodem

Zonnepanelen van Nederlandse bodem

Zonnepanelen zijn al niet meer weg te denken uit het straatbeeld.  Het succes laat zich makkelijk verklaren. Steeds meer mensen ontdekken de zon als gratis energie leverancier. Door de continue technische ontwikkeling wordt het jaarlijkse rendement ook steeds hoger. Momenteel ligt de terugverdientijd van de investering, zonder subsidie, al tussen de 5 en 7 jaar. Witteveen Duurzame Energie Opwekking levert en/of monteert alleen de beste kwaliteit panelen. De nieuwste generatie omvormers met de langste levensduur en uiteraard de beste montage frames die bestand zijn tegen de Nederlandse weersomstandigheden. Bij ons heeft u gegarandeerd de beste combinatie tegen een zeer aantrekkelijke prijs. Bij Witteveen weet u zeker dat u een duurzame investering doet in kwalitatief zeer hoogstaand materiaal. Wij geven 30 jaar garantie op onze zonnepanelen en 15 jaar garantie op onze omvormers.

De voordelen van zonnepanelen:

Aandachtspunt-zonnepanelen Lagere energie rekening.

De zon schijnt iedere dag, dit levert voor  u gratis stroom op.

Aandachtspunt-zonnepanelen Waarde stijging van uw huis.

Uw huis wordt beter verkoopbaar tegen een hogere waarde.

Aandachtspunt-zonnepanelen Subsidie

Er zijn diversie subsidie mogelijkheden en aantrekkelijk lenen voor duurzame investeringen.

Aandachtspunt-zonnepanelen Belasting voordeel

Als u zelf energie opwekt betaalt u hierover geen belasting. Als u energie koopt van de energiemaatschappij wordt hierover belasting geheven. Bij gemiddeld bereik is dit al gauw weer een voordeel van € 450 per jaar.

Aandachtspunt-zonnepanelen Beter voor het milieu

U draagt bij aan een schoner milieu voor u en uw kinderen.

Twijfel niet langer en maak gebruik van deze duurzame kostenbesparing, al dan niet in combinatie met andere duurzame oplossingen zoals onze warmtepompen. In onze shop vindt u een aantal doe-het-zelf pakketten. Komt u er niet uit bel of mail ons voor een vrijblijvend advies.

 

Mobiele versie: Ingeschakeld