Laden van de content... Laadtijd is afhankelijk van je verbindingssnelheid!

Bel ons: 030 - 251 44 22

Installateur

[rev_slider inst]

Witteveen duurzame oplossingen voor particulieren

Witteveen is al 50 jaar een betrouwbare partner voor duurzame kostenbesparende oplossingen voor particulieren. In onze shop vindt u een kleine selectie van de mogelijkheden die wij te bieden hebben. U kunt kiezen voor een doe-het-zelf pakket of installatie door Witteveen Duurzame Energie Opwekking.

Vrijblijvend advies.

Witteveen Duurzame Energie Opwekking kan nog veel meer voor u betekenen. Mocht u in onze shop geen oplossing vinden of denkt u dat het niet in uw huis past, wij komen graag bij u langs om de mogelijkheden te bespreken. Plan direct een afspraak of bel of mail ons. Wij helpen u graag om u een flinke kostenreductie te realiseren.
Witteveen,uw partner bij iedere verbouwing klein of groot.

Ook zijn we al bijna 50 jaar een betrouwbaar installateur van:

Sanitair

Een prachtige nieuwe badkamer, helemaal naar uw wensen ingericht? Wij realiseren het voor u!
Witteveen zorgt ervoor dat het leidingwerk, het water, de afvoer en de ventilatie aangepast worden aan de nieuwe situatie. Daarnaast nemen wij ook de vakkundige plaatsing van het sanitair voor onze rekening!
Ook voor een complete drinkwater-, riolerings- en hemelwaterinstallatie in uw woonhuis, kantoor of utiliteitsgebouw kunt u bij ons terecht. Aan de hand van een bestek of tekening ontwerpen en monteren we vakkundig de installaties die voldoen aan uw wensen.
Ook voor sanitaire spullen kunt u bij ons terecht. In één van de vele showrooms van onze leveranciers kunt u, aan de hand van een plattegrond en samen met een professionele medewerker, uw badkamer opnieuw indelen.
Mocht u zelf de spullen willen inkopen, ook geen probleem wij installeren het graag voor u. Informeer naar de mogelijkheden.

Centrale Verwarming

Of het nu gaat om het vervangen van de cv-ketel, radiotoren of boiler, wij gaan niks uit de weg. Wij adviseren, ontwerpen en/of realiseren uw wensen.
Bij Witteveen bent u aan het juiste adres voor een passende oplossing voor iedere situatie.

Luchtbehandeling

Een prettig binnenklimaat is belangrijk voor uw eigen gezond en die van uw gezin. Witteveen heeft jarenlange ervaring met verschillende systemen. Van een airconditioning tot volledig climalevel systeem, wij helpen uw graag.

Service en onderhoud

Elke technische installatie, zoals een centrale verwarming of een sanitaire toepassing, heeft professioneel onderhoud nodig om optimaal te blijven functioneren. Bovendien wordt de levensduur van uw apparatuur door regelmatige controlle ook aanzienlijk verlengd.

Witteveen Utrecht heeft vakmensen in dienst die thuis zijn in elk type installatie.

Wij zijn 7 dagen per week beschikbaar voor klanten met een onderhoudscontract.

 

Mobiele versie: Ingeschakeld