Laden van de content... Laadtijd is afhankelijk van je verbindingssnelheid!

Bel ons: 030 - 251 44 22
Erkend installateur van Pelletketels van RTB Ready to Burn

Voor duurzame oplossingen in uw bedrijf of woning!

Wij zijn een allround erkend loodgietersbedrijf voor pelletkachels, zonneboilers, sanitair, verwarmings-installaties, waterleidingen,  gasleidingen en meer. Naast het leveren van onze producten, doen wij natuurlijk ook montage en onderhoud. Dit doen wij voor particulieren, bedrijven en instellingen. Kortom, iedereen die op zoek is naar een gerenommeerd installatiebedrijf is bij ons aan het juiste adres.

pelletkachels-voordeliger-dan-stookolie-propaanVerwarmingsinstallaties en onderhoud.

Wij leveren veel diverse diensten en uiteenlopende producten. Hierbij valt te denken aan allerlei soorten verwarmingsinstallaties, zoals vloerverwarming of een cv-ketel. Tevens zijn wij leverancier van duurzame oplossingen, voorbeelden hiervan zijn een zonneboiler en een houtpelletketel. Deze producten hebben als brandstof een duurzame grondstof. Deze stoten weinig CO2 uit en zijn hierdoor milieuvriendelijk.

Heeft u een vraag of wenst u gebruik te maken van onze diensten. Neem dan contact met ons op.

Recentelijk zijn wij dealer van NBE RTB geworden en erkend installateur van Pelletketels van RTB Ready to Burn . Dit dealerschap sluit prima aan bij onze visie. Het duurzame en natuurlijk verwarmen van tapwater en woningen door middel van zonne-energie.

De RTB houtpelletketels zijn uitermate geschikt ter vervangen van uw huidige stook-olieketel, propaan of gasketel. En bovendien is het gebruik van hout als brandstof, een prima methode om uw  CO2 voetprint te verminderen en flink op de stookkosten te be-sparen, tot wel 45%.
Bediening op afstand.

De RTB houtpelletketels zijn onderscheidend:
•Kwaliteit
•Uitgekiende functionaliteit met o.a. Stokercloud
•10 jaar garantie op ketellichaam *
•Gunstige prijsstelling
•Service en nazorg
•Bediening op afstand. Tevens controle van het verbrandingsproces.

Jaarlijks worden er van de RTB houtpelletketel minsten 10.000 stuks gemaakt – er is dus sprake van een bewezen techniek. Aangevuld met onze invulling kunnen we u een passende en betrouwbare verwarmingsoplossing bieden voor uw pand / woning.

Ontzorgen

Ons doel is om u te ontzorgen. Direct vanaf het begin sluiten wij met u ook een onderhoudscontract af. Zo bieden wij u de beste garantie voor jarenlang warmtegenot. Kijk ook even op de website van de importeur www.pelletsunique.eu voor uitgebreidere informatie over de RTB houtpelletketel.

DE subsidie € 3.200,= subsidie beschikbaar bij de aanschaf van een RTB houtpelletketel. Toch maar mooi meegenomen.

* Vraag ons naar de voorwaarden

Laat een Reactie achter

Mobiele versie: Ingeschakeld