Laden van de content... Laadtijd is afhankelijk van je verbindingssnelheid!

Bel ons: 030 - 251 44 22

Retourneren

We hopen natuurlijk dat je tevreden bent met de bestelling die je hebt geplaatst bij Duurzame-energie-opwekking. Het kan altijd gebeuren dat een bepaald item net niet aan je verwachtingen voldoet of dat de maat niet goed is. Wij staan direct voor je klaar om het zo snel mogelijk op te lossen. 

RETOUR STUREN

Wil je een item terugsturen? Dan kan je een retour aanmelden door een e-mail te sturen naar retourneren@duurzame-energie-opwekkingl. Je ontvangt van ons een retourformulier en hierop vermeld je: naam, ordernummer, product en reden van retour. Je kan het pakketje (op eigen kosten) terugsturen naar onderstaand retouradres. De retourzending moet binnen 14 dagen bij ons binnen zijn. Vergeet niet het formulier mee te sturen met je zending. Zodra wij jouw retourzending binnen hebben, sturen wij een ontvangstbevestiging via de mail. Het aankoopbedrag wordt binnen 7 dagen teruggestort op het jouw rekening.

Mocht iets niet naar wens zijn kun je ook gewoon even bellen.

Retourvoorwaarden

Het item  onbeschadigd zijn en voorzien van ons label
Afgeprijsde artikelen mogen niet worden geretourneerd
De kosten voor het versturen van de retourzending zijn voor de koper

RUILEN

Wil je iets ruilen voor een andere maat, dan is dit geen enkel probleem. Als je een e-mail stuurt naar retourneren@duurzame-energie-opwekking met je naam, het gewenste artikelt en een ordernummer, dan leggen wij dit artikel apart als deze op voorraad is. Als we jouw retourzending hebben ontvangen, dan sturen wij  kosteloos de juiste maat naar je toe.

Mobiele versie: Ingeschakeld